Мениджърът на Манчестър Юнайтед не спести нищо на играчите си след поражението с 0:2 от Тотнъм в най-интригуващия двубой от 25-ия кръг на Висшата лига. Португалецът сподели, че не е нормално тимът му да допусне гол само секунди след началото на срещата.

Поражението на „червените дяволи”, съчетано с победата на лидера Манчестър Сити, увеличи пасива им на 15 точки. Специалния заяви, че отстрани е изглеждало така, сякаш неговите футболисти са забравили всичко, което са си говорили по време на тактическия разбор преди срещата.

Безличен Манчестър Юнайтед се сгромоляса на "Уембли"

„Не считам за съвсем нормално да допуснем гол така, както ние го сторихме само след 15 секунди игра”, каза Моуриньо.

„Особено нелепо е, защото играчите гледаха тези неща, анализирахме противниците и работихме върху техните динамика и обичайни атаки. Моите играчи очакваха дългата топка, знаеха и че Хари Кейн вече търси позиция в половината ни. Бяхме наясно с всичко.”

„В крайна сметка не пресирахме топката – първа грешка. Не спечелихме въздушния дуел – втора грешка. Не спечелихме и втората топка на земята – трета грешка. Не покрихме и включването на Ериксен – четвърта грешка. Четири грешки в рамките на 15 секунди и вече падаш с 0:1 срещу един добър отбор. След това считам, че показахме добра реакция”, допълни Моуриньо.