Новият мениджър на Саутхемптън Ралф Хазенхютл намери път към сърцата на феновете. Те бяха разочаровани от уволнението на предшественика му Марк Хюз, но австриецът със сигурност ще ги спечели с един ход. 

Благодарение на него ръководството е пуснало жетони за безплатна бира за привържениците по време на двубоя с Арсенал. Това е първото домакинство на новия мениджър начело на "светците", а битката е в неделя от 15:30 часа българско време в ефира на NOVA SPORT. 

Той иска запалянковците да застанат зад отбора в неравната битка за оцеляване във Висшата лига и ги призова за максимална подкрепа в битките до края на сезона. Той иска "всички да гребем в една лодка" по пътя към спасението. 

"Всеки, който ме познава, знае, че аз съм човек, който иска всички да сме рамо до рамо и да гребем в една лодка към целта си. Това включва играчи, ръководство и фенове. Много е важно всички да имаме добра връзка помежду си. Всички искаме да запазим мястото си в елита, така че нека впрегнем силите си в мисията", заяви Хазенхютл.