Играчът на Астън Вила Оли Уоткинс сподели любопитни подробности от погледа си върху играта. 26-годишният нападател назова и аспектите, на които трябва да наблегне един топ стрелец. 

"Мисля, че вече във всеки двубой има повече напрежение върху атакуващите играчи да вкарат голове, защото това е най-важното. И е нормално всеки, който излиза на добри позиции да усеща напрежението върху себе си. Това се разпростира вече във всяко събитие."

"В един момент не вкарвах голове и не се усещах близо до това да вкарвам. Но пък давах най-доброто то себе си за отбора. Когато преминавах през този период и не вкарвах голове, аз се опитвах да бъда най-добрата версия на себе си и да помогна на отбора максимално, за да създаваме възможности. Когато нещата не се развиват според твоите планове, трябва да работиш по-здраво. И когато моментът дойде, трябва да си готов за него. Това е всичко, което мога да кажа – просто се подгответе и работете здраво, дори повече от обичайното."

"Социалните мрежи могат да са много токсични на моменти. Хората може да те обичат или да те мразят. Просто трябва да блокираш всичко и да се фокусираш върху себе си. Точно това успя да възпита в мен мениджъра, той говори с мен за това. От онзи момент се чувствам много спокоен и започнах да се наслаждавам на тези мигове на терена отново.

"Когато не вкарваш голове, това не е хубаво място за нито един нападател. Защото не чувстваш увереност в себе си. Но вече казах, че ако работиш здраво и държиш главата си ниско, готов за работа, добрите неща неизбежно ще дойдат отново. Но само за онези, които ги дочакат. Всеки ден се опитвам да съм спокоен и благодарен за случилото се с мен. Във футбола събитията може бързо да се променят. Просто приеми реалността и помни, че не може да си сигурен, че винаги ще е така."