Виктор Моузес е категоричен, че Антонио Конте е мениджърът, който отново ще направи Челси шампион.

„Той е много различен. Дойде в отбора и ни показа, че става въпрос за нещо повече от футбол. За Конте всяка личност е много важна в индивидуален план. Той иска да знае какво ядем, винаги ни иска във фитнес залата, за да ни предпази от контузии. Той е много уникален и различен мениджър от останалите, защото е страстен и обича играта. Когато той говори с теб за мача, знае какво да очаква. Има много модерни виждания за футбола, а освен това има богат опит“, коментира Моузес.

„Тренировките при Конте са много интересни и енергични. Той влага много страст в работата си и обича играта. Той разиграва всеки един мач преди да се състои. Изисква от играчите да се раздават не на 100, а на 120%. Той не обича играчите му да страдат и за това за него подготовката преди всеки мач е от особено значение. Ако се раздаваш постоянно, ще имаш неговата подкрепа“, добави нигерийският футболист.

„Всеки един от футболистите иска да се раздава за мениджъра, да играе за него. Всички ние работим изключително здраво, за да спечелим мачовете. Конте промени манталитета не само на играчите, а на целия отбор. Атмосферата в отбора е различна. Ние няма да разочароваме отново нашите фенове, клуба и мениджъра. Конте е тук, за да ни помогне и ние искаме да работим здраво за него, за да сме в топ форма и да се докажем, да спечелим титлата. Конте е мениджърът, който ще направи Челси отново шампион“, каза още Виктор Моузес.