Шедьовърът на Оливие Жиру срещу Кристъл Палас, благодарение на който Арсенал откри резултата при победата си с 2:1 в лондонското дерби, беше определен за най-красив гол на втория кръг на Висшата лига от читателите на Gong.bg и зрителите на каналите на Diema Extra. 

Французинът спечели безапелационно със страничната си ножица в гласуването, като за него своя вот дадоха 76.04%. Втори в подреждането, подобно на миналата седмица, остана играч на Евертън.

Това сега е Ромелу Лукаку с 12.78% от гласовете за попадението си за 1:0 срещу Саутхемптън. Трети остана Фернандиньо от Манчестър Сити, който оформи погрома с 3:0 над Челси в дербито на "Итихад". 

За да гласувате в анкетата ни Гол на кръга в Премиършип, единственото условие е да имате регистрация в Gong.bg. Тя става изключително бързо и ви позволява да участвате и в другите ни анкети. 

Мачовете от третия кръг на Висшата лига ще можете да проследите в ефира на Diema, Diema Sport и Diema Sport 2. Въпросните двубои ще можете да гледате директно и на нашата платформа Gong Play