Уулвърхемптън се е прицелил към привличането на германския национал - Робин Кох по време на януарския трансферен прозорец. "Вълците" са един от трите клуба от Висшата лига, заедно с Лестър и Норич, които проявяват сериозен интерес към футболиста на Фрайбург.

Треньорът на Уулвс - Нуно Ешпирито Санто се стреми да подобри защитата си и 23-годишният централен защитник е една от опциите пред него през януари. До момента бранителят няма изпусната минута за клубния си тим, а вече има и два двубоя за Бундестима. Кох направи своя дебют през тази година по време на приятелската среща с Аржентина завършила 2:2 в Дортмунд, а преди дни изигра пълни 90 минути в европейската квалификация срещу Беларус спечелена от Германия с 4:0. Младият защитник попада в плановете на селекционера Йоаким Льов за Евро 2020.

Англисйкото издание "Сън" споменава, че Кох е влязал в полезрението на Ешпирито Санто след контузията на защитника Вили Боли. В момента на "Молиню" португалецът разполага още с Леандър Дендонкер, Конър Коуди и Ромео Саис.