Отборите на Дарби Каунти и Уест Бромич Албиън направиха равенство 1:1 в първи мач от петия кръг на Чемпиъншип, игран на стадион "Прайд Парк" в Дарби. Голът за домакините отбеляза Мартин Уагхорн от дузпа в 6-та минута, а за гостите от Уест Бром точен беше Кенет Зохоре в 84-та минута, също след изпълнение на 11-метров наказателен удар.

Двубоят започна отлично за домакините, които поведоха в резултата още в шестата минута чрез Мартин Уагхорн, който реализира дузпа.

„Овните“ имаха възможност да удвоят своя аванс в 43-та минута . Уагхорн отново получи възможност да стреля от 11 метра, след нарушение в наказателното поле на гостите. Този път обаче ударът му беше спасен от стража Сам Джонстън.

Играчите на треньора Филип Коку удържаха преднината си цели 80 минути, но в крайна сметка се пропукаха и допуснаха изравнителен гол в 85-та минута, когато Кенет Зохоре вкара от дузпа за крайното 1:1.

По този начин и двата тима записаха трето равенство от началото на сезона, като в Дарби заема 11-то място с 6 точки, а УБА е на пета позиция в класирането с актив от 9 точки.