Президентът на Тотнъм Даниел Леви е склонен да предложи нов контракт на Хюн Мин Сон, съобщават медиите на Острова.

Президентът на „шпорите“ имаше натоварено лято, като клубът привлече Карлос Винисиус, Серхио Регилон, Пиер-Емил Хойберг, Мат Дохърти, Джо Харт и Джо Роудън, като в тима се завърна под наем и Гарет Бейл. Мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо похвали Леви за работата му на трансферния пазар, но сега иска да гарантира, че кореецът Сон парафира нов дългосрочен договор, предава The Telegraph.

28-годишният офанзивен футболист е един от най-добрите играчи на Тотнъм в последните няколко сезона и има още две години до края на настоящия контракт. Нова сделка ще предотврати възможността да навлезе в летния период с една година до края на договора, преди да има шанса да напусне като свободен агент. Сон вече има седем гола в Премиършип през този сезон и може да получи и увеличение на заплатата – в момента той заработва по 110 000 паунда седмично.

Още един футболист, който може да удължи контракта си, е Серж Орие, след като десният бек избра да остане в Лондон независимо от офертата на Милан през лятото.