Попадението на футболиста на Съндърланд Уаби Хазри във вратата на Челси буквално отвя конкурентите в анкетата на Gong.bg за Гол на 37-я кръг във Висшата лига. Хазри бе точен за 1:0, при успеха с 3:2, а неговото изпълнение бе определено за безапелационен победител.

Цели 79.42% от читателите ни са дали вота си за това попадение.

Другите двамата претенденти постигнаха далеч по-скромни резултати. Изпълнението на Алексис Санчес от Арсенал срещу Манчестър Сити за крайното 2:2 остана на второто място с 15.18%, а голът на Кевин Мирелас от Евертън срещу Лестър за 1:3 бе отличен от 5.39%.

Резултатите може да намерите ТУК!

Не забравяйте, че тези от вас, които са гласували за попадението, определено за номер 1 (на Уаба Хазри), ще участват в жребия за нашата съвместна игра с VIVACOM. Един от вас ще спечели фланелка на любимия си тим от Острова, а след края на сезона има уникалния шанс да получи и друга награда – посещение на мач от Висшата лига.

Следете сайта Gong.bg в събота, когато ще бъде изтеглен щастливецът. Ако това си ти, следи стриктно имейла си, където ще се свържем с теб за повече информация. 


Играй с Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”!

Гласувай за Гол на кръга във Висшата лига и можеш да спечелиш: фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на игратa.