Ти си фен на английския футбол. Имаш любим отбор във Висшата лига и мечтаеш да имаш негова фланелка или пък да посетиш негов мач на живо...Е, значи си попаднал на точното място!

Gong.bg и VIVACOM сбъдват мечти! Заяви своята и може точно ти да си щастливецът!

Как да го направиш?

Много лесно! Включи се в нашата анкета за Гол на 37-я кръг във Висшата лига, гласувай за победителя и ако имаш късмета да дадеш своя вот за избрания за номер 1, гарантирано ще участваш в жребия, след който ще бъде излъчен победител. Щастливецът ще спечели фланелка на любимия си тим, а след края на сезона името му ще бъде разиграно в жребия за спечелване на билет за мач от Висшата лига.

Как да гласуваш?

Необходимо е само да имаш регистрация в сайта Gong.bg. Ако не притежаваш такава, отнема секунди да си направиш, а след това гласуването става изключително бързо.

Можеш да видиш предложенията и да гласуваш ТУК!

След като подадеш своя глас, не забравяй да следиш сайта Gong.bg, защото в събота ще бъде обявен победителят. Ако видиш името си, следи стриктно имейла си, защото именно там ще се свържем с теб за повече информация.


Играй с Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”!

Гласувай за Гол на кръга във Висшата лига и можеш да спечелиш: фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на игратa.