Голямата битка за страхотната награда – пътуване за мач от Англия за теб и твой приятел – е почти към края си. Малко след края на сезона във Висшата лига ще стане ясен и късметлията, който ще сбъдне мечтата си, благодарение на Gong.bg, Vivacom и играта „Гол на кръга във Висшата лига“.

Участвайте в поредното седмично издание на класацията. Това ще ви даде право да участвате и в жребия за другата награда – фланелка на любимия ти английски клуб. Това ще се случи, ако имаш късмета да дадеш своя вот за избрания за номер 1. Дори и да си гласувал за едно от другите предположения, ще участваш при избора за голямата награда.

Играта ще бъде затворена в 12.00 часа в петък, 13 май, а името на победителя, който ще получи фланелка ще бъде съобщено в Gong.bg в събота, 14 май.

Предложенията за 37-ия кръг са:

Голът на Алексис Санчес за Арсенал срещу Манчестър Сити

Голът на Уаби Хазри за Съндърланд срещу Челси

Голът на Кевин Миралас за Евертън срещу Лестър

Всичко това се намира само на един клик разстояние от теб! Ето ТУК! За да гласувате ви е необходима само регистрация в Gong.bg, ако нямате такава – всичко става за секунди. Не пропускай шанса си, може съдбата да се усмихне точно на теб!

Не забравяйте, че само с играта на Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom” можеш да спечелиш фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Гласувай за Гол на кръга ТУК!