Мениджърът на Евертън, Карло Анчелоти, сподели как запълва ежедневието си и разкри, че посвещава огромна част от свободното си време на американската платформа за гледане на филми и сериали Netflix. Италианският специалист остана в Англия, вместо да се прибере в родината си, и убива скуката с испанския феномен "Хартиената къща" и разходки по плажовете. 

22 снимки

"Вечер обичам да гледам сериали. Този по Нетфликс - "Хартиената къща". Фантастичен е, сега е четвърти сезон", заяви Анчелоти пред официалния сайт на "карамелите". 

"Обичам да гледам и "Рей Донован" или "Когато успеят да ни видят". Историята е за петима мъже, които са арестувани в Ню Йорк. Наистина интересно."

Все пак 60-годишният наставник призна, че поддържа и физическата си форма. 

"Понякога ходя до плажа или пък карам колело. Плажът е наистина страхотен - позволява ти да ходиш изключително дълго време и определено му се наслаждавам. Времето е хубаво и е много красиво", заяви Анчелоти. 

"Когато работя, нямам време за подобни неща, а и имам проблеми с колената, така че сега ги раздвижвам. Харесва ми шума на колелото ми. Генерално, времената са ужасни - в Англия, в Италия, из цяла Европа, но фактът, че имаме възможност да се разхождаме и да караме колело е важен за нас, като хора." 

"Срещам някои фенове докато карам. Но спазваме дистанция, разбира се. В Италия не ти е позволено да правиш такива неща. Комуникирам с много хора, които са там, те са принудени да си стоят вкъщи, за съжаление", добави специалистът. 

"Също така обичам да готвя, правя всякакви италиански пасти и съм наистина добър, поне така мисля. Все още нямам своя собствена паста, но това е следващата стъпка."