В миналото, когато феновете недоволстват срещу даден играч, можеха да го покажат само на стадиона. Във века на информацията обаче това става далеч по-лесно. И това изпита на гърба си вратарят на Челси Кепа Арисабалага. 

Той беше подложен на онлайн-екзекуция от ядосани фенове на Челси, които бяха възмутени от поведението му във финала за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити, когато отказа да бъде сменен и вбеси мениджъра си Маурицио Сари. 

Ако оставим настрана гневните туитове, създадените мемета в социалните мрежи и т.н., интересен подход беше и подмяната на фактите в страницата му в световната онлайн-енциклопедия Уикипедия. В нея читателите имат сравнително свободен достъп до промяна на съдържанието, което после трябва да бъде одобрено. 

Но явно промените в страницата на испанския вратар са били толкова много и толкова начесто, че за кратко останаха доста скандални творения в нея. Едно от тях гласеше, че "Кепа е най-непрофесионалното копе*е на света и майка му не го е научила на никакви обноски". 

Други бяха далеч с по-хумористичен вид. Като това, че "на 24 януари Арисабалага спаси дузпа срещу Лукас Моура на полуфиналите в Карабао Къп и класира тима си на финала. Той наследи Маурицио Сари като мениджър след загубата в този мач от Манчестър Сити". 

В основната информация под името му също имаше бъзици. В полето "клубна информация", беше написано, че настоящият му клуб е Челси и "има един мач като мениджър във финала за Карабао Къп през 2019 г.". 

А сред другите бъзици бяха твърденията, че "Кепа подписа с Челси през август 2018 г. Той стана мениджър на клуба по време на финалните минути от продълженията на последния мач за Карабао Къп и в този мач претърпя първата си загуба като треньор. Неговият баланс като треньор е нула победи и една загуба или 0% успеваемост.". 

Бъзиците с Кепа Арисабалага

източник: Скрийншот от wikipedia.org

Бъзиците с Кепа Арисабалага

източник: Скрийншот от wikipedia.org

Бъзиците с Кепа Арисабалага

източник: Скрийншот от wikipedia.org

Бъзиците с Кепа Арисабалага

източник: Скрийншот от wikipedia.org