Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо разкри, че заедно ъс своите помощници е разиграл всички възможно сценарии за развитие на мача от 12-ия кръг на Премиършип срещу Стоук Сити на „Британия стейдиъм“.

Моуриньо беше наказан с глоба от 40 хиляди паунда, като в същото време няма право да води отбора си за един мач. Португалецът няма да присъства на двубоя от Висшата лига срещу Стоук Сити.

"Имаме варианти ако водим с 4:0, ако падаме с 0:4, а между тях има още 1000 опции - контузии, червени картони за вратаря, десния бек, нападател или крилото“, сподели Моуриньо.

„Всичко сме разиграли и сме подготвени", добави мениджърът на Челси.

Моуриньо обмисля да гледа предстоящия мач на "сините" срещу Стоук Сити от някой ъгъл на улицата.

Португалецът беше санкциониран заради агресивно поведение към реферите и опит да нахлуе в съдийската стая по време на почивката на лондонското дерби на "Болейн граунд" на 24 октомври срещу Уест Хем.

В мача от 12-ия кръг на Премиършип Челси гостува на Стоук Сити. Мачът е в събота от 19.30 часа и ще бъде предаван по Diema Sport 2 и Gong Play. Най-интересните новини около двубоя очаквайте в Gong.bg.  

В медиите се появиха слухове, че мениджърът на Челси има пет мача, за да убеди Роман Абрамович да го остави начело на отбора. Моуриньо е получил ултиматум да спечели следващите пет двубоя, които предстоят на отбора.