Един голям въпрос тормози феновете на Манчестър Юнайтед в последните месеци. А именно - дали голямата звезда на вратата на тима Давид де Хеа ще удължи контракта си. Испанецът е обвързан с "червените дяволи" до 30 юни 2020 г., а ръководството преговаря с него от над 10 месеца. 

Засега последната оферта към него е за седмична заплата от 350 хил. паунда, но агентът му Жорже Мендеш я е отклонил, така че разговорите продължават, макар че не е ясно дали от клуба ще му предложат и повече пари. 

"Аз не мога да ви кажа нищо по темата. Знам, че Давид и клубът са в диалог, надявам се, че той ще преподпише. За съжаление, казусът е извън моите възможности, но съм убеден напълно, че клубът ще направи всичко възможно да го задържи."

"С годините той е показал какво може, както и клубът е доказвал винаги, че е неизменна част от плановете ни. Може някъде по света да е имало и по-добри вратари, но ние винаги сме имали вяра в него. Радвам се, че мога да разчитам на него, както и на другите момчета на поста му - Серхио Ромеро и Лий Грант."

"Едва ли има треньор в света, който да разполага с по-добра тройка вратари", заяви мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер.