Един-единствен е сериозният кандидат за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед в края на сезона, твърдят източници на ESPN. В момента тимът от „Олд Трафорд” е воден от Оле Гунар Солскяер, който бе назначен временно на поста до лятото.

В Англия обаче се твърди, че именно Солскяер е големият и единствен фаворит за шефовете на „червените дяволи” и други кандидатури не са били обсъждани.

До този момент се твърдеше, че клубното ръководство ще направи всичко възможно, за да привлече мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино, който също не крие желанието си да подпише с Юнайтед.

Другото спрягано име бе това на наставника на Ювентус Масимилиано Алегри, но до този моменти и той не е бил търсен по темата.

Откакто Солскяер наследи уволнения Жозе Моуриньо през декември, Манчестър Юнайтед записа 12 победи, две равенства и само една загуба – от Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

Юнайтед се намираше на цели 11 точки от Топ 4, а в момента изостава на един пункт зад четвъртия Арсенал. „Червените дяволи” също стигнаха до четвъртфиналите на ФА Къп, елиминирайки по пътя си Арсенал и Челси.