Левият краен защитник на Манчестър Сити Бакари Саня откровено заяви, че не е бил напълно в състояние за игра в мача срещу Ливърпул след терористичните атаки в неговата родина Франция.

„Гражданите“ отстъпиха с 1:4 у дома срещу мърсисайдци, което е тяхната най-лоша домакинска загуба от 2003 година насам, когато загубиха от Арсенал с 1:5.

Саня бе част от френския национален тим в международното прекъсване и игра срещу Германия на 13 ноември в нощта, когато двама терористи се самовзривиха до „Стад дьо Франс“. Другите нападения в Париж отнеха живота на 129 души.

„Срещу Ливърпул се случи един от онези мачове, в които всичко беше срещу нас, но аз си мисля, че играхме зле“, призна Саня. „Направихме много грешки срещу силен отбор и те вкараха положенията си. Самият аз се чувствах потиснат и ми беше трудно да играя.“

„Определено за мен това не е най-добрата седмица. В живота обаче понякога е така – няма какво да направиш. Не беше лесно да си част от онези събития в Париж“, добави бившият играч на Арсенал.