Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс призна, че се чувства предаден от четирима свои играчи. Това са Джеймс Мадисън, Айосе Перес, Хамза Чъдури и Харви Барнс.

Всички те са важни фигури в състава на "лисиците", като трима от тях е трябвало да играят в злополучния двубой с Уест Хам, докато Барнс все още е контузен и само поради тази причина в момента не е част от плановете. Роджърс обаче е извадил първите трима, защото те са нарушили мерките, наложени заради пандемията, и са отишли на парти миналата събота.

"В личен план бяха горчиво разочарован. Това бе сериозно нарушение. Целта ми, когато дойдох в Лестър, бе да изградя стандарти както на терена, така и извън него. Тези играчи паднаха доста под тях, и то когато се борим да завършим подобаващо един наистина вълнуващ сезон. Момчетата, които не бяха включени в състава за мача срещу Уест Хам, по принцип трябваше да бъдат в него. Те обаче не бяха вследствие на тяхното поведение. Направиха грешка и бяха наказани. Това вече е в миналото, въпреки че не беше идеалното време за това. Този мач беше много важен за нас, но някои неща са по-големи от футбола", заяви Роджърс.

 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.