Защитникът на Челси Антонио Рюдигер все още не може да се разбере с шефовете на клуба  относно подновяване на договора си, пише „Daily Mail“. Настоящият контракт на германеца е само до края на сезона и след това той може да си тръгне като свободен агент.

Наскоро 28-годишният централен бранител загатна, че е склонен да остане в Челси. Той обаче е поставил непосилни за ръководството условия, за да преподпише. Рюдигер е поискал огромна заплата в размер на 400 хиляди паунда на седмица. Той е заявил, че е получил подобни предложения от други отбори и затова иска лондончани да му предложат същата оферта, за да продължи да играе на „Стамфорд Бридж“.

Това обаче се различава сериозно с офертата, която досега му предлагаха от Челси. „Сините“ се надяваха да го убедят да преподпише срещу заплата от 125 хиляди паунда на седмица. Германецът обаче иска почти четири пъти повече.

По този начин бъдещето на германския национал остава несигурно. Интерес към него има от страна на Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен.