Манчестър Юнайтед постигна драматична победа с минималното 1:0 в домакинството си на Уест Хам, а единственото попадение в двубоя дойде едва няколко секунди преди края на добавеното време. 

Негов автор стана Маркъс Рашфорд, който пък се превърна в играча с най-много победни попадения след 90-ата минута в историята на Премиър лийг. Това бе и негов гол във втори пореден мач, а той изкачи поне временно “червените дяволи” в топ 4. 

“Очевидно важен гол и то толкова късно в добавеното врмее е невероятно чувство. Трябва да използваме именно това чувство. Можехме да се справим малко по-добре при владеенето на топката, но успяхме да вкараме гола, от който се нуждаехме, а сега можем да използваме това като мотивация", започна стрелецът. 

"Когато два тима са толкова близо един до друг в таблицата, всеки от тях иска да бъде крачка напред и днес успяхме да сме ние. Сега сме четвърти, има тимове, които трябва да изиграят своите мачове, но все пак е добре да сме там. Победите са това, което е важно, а последователните победи дават увереност. Имахме трудна седмица, доста мачове за седмица и сега имаме нужда от почивка”, заяви Рашфорд.