Суперагентът Мино Райола, който беше един от най-заетите хора през лятото в трансферните сделки, избухна срещу един от най-големите треньори в света в момента Хосеп Гуардиола. Италианецът смята, че мениджърът на Манчестър Сити се страхува от него. 

Райола пласира трима от клиентите си това лято в градския съперник на "гражданите" - Манчестър Юнайтед. И след затварянето на трансферния прозорец атакува бившия наставник на Барселона и Байерн. 

"Всеки знае, че не харесвам този човек. Харесват ми хора, които имат съвсем различен характер от този на Гуардиола. Не бих казал, че го мразя, защото омразата е чувство, което те консумира отвътре."

"Но със сигурност не го харесвам. Той е добър треньор, но футболът, който неговите отбори практикуват, ми е скучен. Освен това, аз съм професионалист и винаги преследвам най-доброто за клиентите си, докато той, той няма топките да седне на една маса с мен и да говорим. Страх го е от мен", сподели Райола. 

Това е вторият голям треньор в Англия, който е подложен на критики от голямата уста на италианския импресарио. Преди дни той нарече "ла**о" мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп.