Супер агентът в света на футбола Мино Райола постави в доста неудобна позиция един от своите клиенти. Италианецът представлява интересите на звездата на ПСЖ Блез Матюиди и според медиите във Франция му е изковал закотвянето на пейката за дълъг период от време. 

Матюиди беше близо до трансфер в Ювентус в последния ден на трансферния пазар. Сделката обаче се разсъхна, като това се случи след личната намеса на собственика на парижани Насер ал Хелайфи. И според Райола, този ход кара клиента му да е разочарован от оставането си на "Парк де Пренс". 

"Блез е изключително разочарован, че беше свален от пазара в последния възможен момент, защото искаше този трансфер. Сега ще говорим с клуба и ще видим защо се случи така, че в последния момент сигурната сделка да пропадне", сподели Райола пред "Гадзета дело Спорт". 

Ал Хелайфи вече обяви, че Матюиди си има договор до 2018 г. и не просто ще бъде изпълнен, но и ще бъде удължен. Затова такива изказвания от мениджъра му може да се окажат вредни за кариерата му на "Парк де Пренс".