Манчестър Юнайтед загуби в събота следобед с 4:2 от Лестър във Висшата лига, което се превърна в трети пореден мач без успех в първенството, освен това сложи край на серията от 29 поредни мача без загуба като гост.

Това бе поредното слабо представяне на тима от началото на сезона и продължаващото да се увеличава напрежение над “червените дяволи” и Оле Гунар Солскяер. Подобен намек донякъде направи и Пол Погба, който постави под известна въпросителна тактиката на тима, леко допусканите голове и неумението да се намери решение на проблемите.

“Правим подобни мачове от доста време и не намираме решение на проблема, продължаваме да допускаме тези леки, глупави голове. Феновете ни натискат, което увеличава напрежението върху нас и всичко останало. Трябва да сме много по-зрели и да играем с много повече опит и арогантност в добрия смисъл. Трябва да променим нещо, да намерим някакво решение. Много е дразнещо, време е да намерим това, което грешим, за да се стига до тези загуби, защото заслужавахме да загубим. Трябва да намерим правилната настройка и тактика”, заяви Погба след срещата.

Следващата среща на Манчестър Юнайтед е домакинство на Аталанта в Шампионската лига в сряда вечер, след което приемат на “Олд Трафорд” шампиона и градски съперник Манчестър Сити.