Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви категорично позицията си на шеф по повод скандала, който се заформи в медиите със защитника Дани Роуз.

Почетино отрече за скандал с Дани Роуз

Футболистът на “шпорите” не попадна в в групата на Тотнъм за лондонското дерби с Арсенал, което изглежда го е разгневило. Почетино обаче отрече за каквато и да е размяна на реплики помежду им.

“Не е лесно, когато се наложи да взимаш подобни решени, отноно стартовите 11. Играчите не винаги са част от титулярния състав, не играят редовно и не са щастливи то този факт. Това е нормално”, каза Почетино.

Тотнъм си гарантира първото място, Реал разнищи АПОЕЛ при рекорд на Роналдо

“Доволен съм от Дани Роуз. Нямам какво да кажа за поведението му. Той никога не е демонстрирал неуважение към мен. Точно затова съм изненадан. Денят преди мача разговаряхме и той не е демонстрирал никакъв гняв към мен. Разбира се, че беше разочарован, но разбрах, че е бил ядосан чак в последствие”, допълни той.

“Харесва ми, когато играчите изразяват емоциите си, защото това означава, че се вълнуват от тима и искат да пошмогнат с играта си. Можете да ме питате за всеки един по отделно, но аз съм шефът. Това е единственият проблем на играчите”, категоричен е Почетино.