Тотнъм постигна невероятен успех с финиширането на първо място в групата, заяви мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино след победата над Борусия Дортмунд.

Кръг преди края лондонският тим си гарантира първата позиция в група Н на Шампионската лига след успех с 2:1 в Германия.

Реал разби АПОЕЛ с 6:0 и е недостижим на второто място, а Борусия е на трета позиция и може да продължи единствено в Лига Европа, като дори и това не е сигурно.

*В прикаченото видео можете да видите как Тотнъм загуби от Арсенал във Висшата лига

"Много сме радостни. Да изпреварим Реал, Борусия и АПОЕЛ е огромно постижение за отбора ни. Трябва да отдадем дължимото на играчите, които отново поработиха за славата. Време е да поделим радостта с нашите запалянковци, които ни осигуриха фантастична подкрепа. Чудесно е да изпитаме отново тези чувства след разочарованието в събота (загуба от Арсенал с 2:0 в дербито)", коментира Почетино.

"Първото полувреме на практика бе равностойно и не бе справедливо да отстъпваме с 1:0. Затова в съблекалнята имахме кратък разговор, а отборът реагира много добре. Бързият гол на Кейн ни помогна да повярваме в себе си. Винаги е трудно да играеш на терена на Борусия", каза още Маурисио Почетино след мача. /БГНЕС