Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че не е имал съмнения, че отборът му ще започне да трупа позитивни резултати в даден момент от сезона. 

През голяма част от кампанията "червените дяволи" бяха силно критикувани за начина си на игра и липсата на задоволителни резултати, особено във Висшата лига. През този период и спекулациите около бъдещето на Солскяер не бяха малко, като се смяташе, че той трудно ще завърши сезона. 

БГНЕС / GettyImages/Gulliver
96 снимки

Въпреки това в последните седмици бнещата се подобриха, след като Юнайтед се намира в серия от 11 срещи без поражение, преди да удари епидемичната криза, свързана с коронавируса. Смаият норвежец сподели, че никога не се е притеснявал от мнението на другите относно работата му. 

"Достатъчно съм уверен в способностите, за да не се ядосвам на приказките и писанията на другите. Не се притеснявам от това какво другите говорят", започна Оле. 

"Искам да виждам как играчите се изразяват на терена и играят по начина, по който съм казал. Винаги съм имал една тиха увереност, че нещата ще си дойдат на място. Не ми беше необходимо да го изтъквам навсякъде", завърши специалистът.