Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер увери, че никога не се е замислял дали Кристиано Роналдо ще започне като титуляр в повторния си дебют с екипа на "червените дяволи".

След прекъсване от 12 години и 118 дни португалецът отново облече фланелката на Юнайтед и оправда всички очаквания, след като отбеляза първите два гола за победата с 4:1 на своя отбор над Нюкасъл.

"Когато печелиш, се наслаждаваш. Когато виждаш, че феновете са щастливи, си наистина доволен. Имаше големи очаквания за днешния мач и ние ги оправдахме. Трябва да правим това всеки път. Това е Манчестър Юнайтед. Тези неща не се променят. Във времето Кристиано Роналдо се превърна във фантастичен голмайстор. Той изигра много добър мач. Дали някога съм си помислял, че той може и да не започне? Не, разбира се. Кристиано за това е тук. Това беше ден, на който всички трябваше да се насладят", започна норвежецът. 

"Бруно и Кристиано изпитват взаимно уважение един към друг. Те играят заедно и в национални отбор на Португалия. Добрите футболисти винаги могат да играят заедно". 

"Твърде рано е да предвидя къде можем да завършим. Трябва да сме постоянни и да видим какво ще стане. Атмосферата бе невероятна. Ето така трябва да се чувстват феновете на Ман Юнайтед“, заяви Солскяер.