Гари Невил потвърди, че ще настане бунт, ако Манчестър Юнайтед не предложи задълго поста мениджър на Оле Гунар Солскяер.

Норвежецът наследи Жозе Моуриньо, който бе уволнен през декември и оттогава досега спечели 26 точки от възможни 30 в мачовете си от Премиър лийг. Отборът на Солксяер продължава да бъде непобеден под негово ръководство в Премиършип, а единствената му загуба е от Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Въпреки това той е назначен „временно” до края на сезона от борда на „червените дяволи”.

Бившият десен бранител на Юнайтед Невил потвърди, че Солскяер върши достатъчно, за да получи работата на „Олд Трафорд” за постоянно.

„Смятам, че ако дадат поста на някой друг, в Манчестър ще се разрази бунт”, сподели Невил. „Феновете пеят името му и са близки с него. Не мисля, че клубът трябва да бяга от това нещо”, продължи Гари Невил.

„Научихме много от настроението в отбора през второто полувреме на дербито с Ливърпул. Преди три месеца хората пееха „атака, атака, атака”, а в неделя скандираха името на Оле Гунар през цялото второ полувреме”, завърши Гари Невил пред Sky.