Дийн Смит не е сигурен дали капитанът Джак Грийлиш ще остане в Астън Вила, но предупреди евентуалните кандидати за халфа, че ще трябва да предложат много сериозна сума за услугите му.

Полузащитникът вкара първия гол за равенството 1:1 срещу Уест Хям, което, комбинирано с поражението на Уотфорд от Арсенал, остави бирмингамците във Висшата лига.

Грилийш е свързван с част от водещите клубове в Англия и мениджърът на Вила няма представа какво ще се случи с 24-годишния играч.

"Надявам се той до продължи да играе за Вила, а освен това му остават и три години по договор, мисля. Казвал съм много пъти, че нашите собственици са милиардери. Ако хората искат да ни взимат най-добрите играчи, това със сигурност ще им струва много пари", заяви Смит.

Вила бе на предпоследно място четири кръга преди края, но си осигури спасяване с осем точки, включително победа над Арсенал.

"Постигнахме нещо значимо. Гордея се с това. То ме радва дори повече от миналата година, когато спечелихме промоция", добави той за BT Sport.