Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал призна, че е искал отчайващо да докаже, че Жозе Моуриньо греши по време на съвместното им пребиване в Манчестър Юнайтед. Отношенията между двамата стигнаха колапс, след като френският нападател напусна подготвителния лагер на Юнайтед, за да присъства на раждането на сина си.

По-рано този сезон Моуриньо също обвини Марсиал, че иска да играе като централен нападател „по грешни причини“. По време на съвместния им период в Юнайтед, Марсиал признава, че не е бил доволен от решението на Моуриньо да оповести публично, че го вади от отбора, но смята, че това го е мотивирало да спечели мястото си обратно.

"Вярно е, че бих предпочел, ако той ми беше казал лично, няма нужда да го казва пред всички", каза Мартиал пред „RMC Sport“.

„След това определено исках да му докажа, че греши. Той не ме пусна в първите няколко мача след това, но всеки път, когато влизах, вкарвах. В крайна сметка той ми каза: „Разбираш ли сега какво исках “. Просто исках да му покажа, че заслужавам да бъда на терена", допълни още французинът.