Сериозен интерес има към младия талант на Лийдс Арчи Грей. 17-годишният футболист се превърна в ключова фигура за тима в Чемпиъншип, след като направи професионалния си дебют в първия мач от настоящия сезон. 

С добрите си изяви на терена той прикова вниманието на Ливърпул, а от тимът вече обмислят оферта за младока през лятото, споделя DailyMail. Според изданието подобен трансфер би струвал на Ливърпул около 40 милиона паунда.

Футболистът бе сравнен именно с една звезда на мърсисайдци - Трент Александър-Арнолд, заради способността му да играе, както като десен бек, така и като полузащитник.

Арчи обаче е юноша на Лийдс, присъединява се към академията на девет години, а също така е праплеменник на легендата на клуба Еди Грей. Баща му пък Анди също играе за Лийдс преди да премине в Нотингам Форест. Това прави връзката между клуба и Арчи още по-сериозна.

Интерес към него обаче има и от Евертън и Кристъл Палас. Договорът на футболиста е до лятото на 2025-а година, но от Лийдс може да са притиснати да го продадат през идното лято.