Лигата на джентълмените е мястото и единственият подкаст в България, който обръща детайлно внимание върху събитията около английския и световния футбол. Виталната идея е специалното съдържание за феновете на „великата английска игра“ и след появата си в социалните платформи и каналите на Netinfo, то вече аудиторията наброява десетки хиляди човека.

Именно в следствие на утвърдената си визия и концепция, то Лигата на джентълмените логично намери мястото си сред наградите за „Сайт на годината“ в категорията „Подкаст“.

Всеки читател, слушател или зрител има възможността да даде своя вот ТУК, като гласуването е до 26-и октомври 2023-а година. Именно поради това призоваваме нашите читатели да подкрепят „Лигата на джентълмените“ в тази класация.

  • Анализ на мачовете от изминалия кръг във Висшата лига с гост Ивайло Цветков

Във втория ден от седмицата (вторник) водещият – Борислав Борисов, и гостът му – Ивайло Цветков – Нойзи, дебатират в следобедните часове в рубриката „Анализ на седмицата“ за изминалите срещи от кръга в Премиър лийг. Игрово развитие на отборите, проблемите, собственост, тактики, икономика и осанка – част от детайлите, които двамата дебатират в период от време около всички ключови точки след изминалите мачове в кръга.

Боби Борисов обръща внимание в Лигата на джентълмените специално издание, посветено на изминалите мачове минути след последния съдийски сигнал на последния неделен мач от седмицата. Тогава той анализира случилото се самостоятелно, както и големи случки от конкретните срещи.

  • LIVE предавания на Боби Борисов

Освен основните предавания във Vbox7, Боби Борисов прави непрестанни LIVE-предавания със своите последователи в платформата YouTube. Чрез нея привържениците на английския футбол имат директна връзка с журналиста и коментатор, като страните разговарят на различни теми, спрямо въпросите, които са зададени от почитателите на футбола. В хода на делничните дни се правят две живи излъчвания.

Класическото е в петък, когато е Q&A за предстоящите мачове от рунда, както и наболели теми за футболните отбори, а в друг ден от седмицата се прави специално издание за един-единствен отбор, към който има в този момент особен интерес и актуална тематика.

Спортният сайт Gong.bg е платформа, която дава възможност на любителите на „Лигата на джентълмените“ да задават онлайн своите въпроси към Боби Борисов. Журналистът отговаря специално на огромна част от зададените въпроси, като това е другият начин за пряка връзка с него.

  • „Лигата на джентълмените“ в различен тип платформи

Всички потребители на „Лигата на джентълмените“ могат да слушат любимия си подкаст в различните вид платформи за стрийминг – Vbox7, YouTube, Spotify, както и в специалната секция на сайта Gong.bg, където са публикувани всички издания от предаването.

  • Специален епизод за прогнози всеки четвъртък

Боби Борисов излага на своите читатели всеки четвъртък епизод, който е с насоченост към прогнози на срещите във Висшата лига за следващия кръг. В него, подплатено с детайлна статистика, зрителите могат да се запознаят с процентовите възможности. Епизодът, разбира се, се радва на голяма популярност с оглед разчетите, които водещият прави за всяка една футболна среща поотделно.

Това е най-новото въведение в „Лигата на джентълмените, но далеч не се прави от съвсем скоро. Боби Борисов показа основни тактически идеи в играта на отборите във Висшата лига в дигиталното студио на Netinfo, като картината се използва от изминалите футболни двубои през уикенда. Използва се специална графична система за анализ на футболни мачове и други спортни събития.

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА "ЛИГАТА НА ДЖЕНТЪЛМЕНИТЕ", ПОДКРЕПЕТЕ Я ТУК