Греъм Сунес и Джейми Карагър, бивши капитани на Ливърпул, вярват в шансовете на мърсисайдците да спечелят титлата през настоящия сезон в английското футболно първенство, въпреки загубата с 1:2 срещу Манчестър Сити. Тя бе първа за отбора през сезона и доближи шампионите на четири точки от първото място.

"Ливърпул е в много добра форма. Попитайте двамата мениджъри на чие място биха искали да бъдат в момента. Разбира се, че всеки би взел четирите точки преднина, особено при моментното състояние на Ливърпул", каза Сунес в интервю за Скай Спортс.

След като игра последователно срещу Арсенал и Сити, Ливърпул няма среща с отбор от челната шестица до 24-и февруари, когато е мачът с Манчестър Юнайтед. Карагър почти повтори думите на Сунес.

"Ливърпул показва отлична форма и това важи най-вече за мачовете срещу отбори извън челната шестица, а сега предстои серия от подобни срещи. Четири точки са доста добра преднина и те просто трябва да бъдат спокойни, да печелят мачове и евентуално да увеличат преднината си в следващите четири до шест седмици", заяви бившият защитник.

Следващият мач на Ливърпул е срещу Уулвърхемптън, но той е от третия кръг за купата на ФА. /БТА