Легендата на Ливърпул Греъм Сунес е сигурен, че в момента играчите на Манчестър Юнайтед не изпитват удоволствие от играта под ръководството на Жозе Моуриньо. Според трикратния носител на КЕШ с "мърсисайдци" лошото настроение на наставника на "червените дяволи" влияе негативно на цялата съблекалня.

"В момента Юнайтед изживява трудни времена. Не трябва да се правят генерални изводи след два мача, тъй като това е един от най-великите отбори в историята. Не мисля обаче, че Моуриньо ще напусне клуба в следващите месеци. Той ще продължи да води отбора", сподели експертът на Sky Сунес.

"Според мен настроението на треньора е основополагащо за това на играчите. В момента футболистите не съществуват в добра и спокойна обстановка, поради което не изпитват удоволствие от играта", добави още той.

Манчестър Юнайтед започна с победа - Лестър (2:1) -  и загуба - Брайтън (2:3) - новия сезон във Висшата лига. Именно след двубоя на "Еймекс Стейдиъм" критиките към представянето на 20-кратния шампион на Англия заваляха от всички страни. Преди утрешния двубой срещу Тотнъм на "Олд Трафорд" пък Моуриньо даде доста странна пресконференция, продължила едва 4 минути и 19 секунди на базата на клуба в Карингтън.

Още по темата:

Моуриньо с 4-минутна пресконференция, пропусната от повечето медии

Силна подкрепа за Моу, Бербо каза: Оставете го!

Моуриньо - плашещо тих в съблекалнята след загубата от Брайтън

Феновете на Юнайтед се вдигат на нож срещу шефовете

Моу скаран и с босовете, но се запъва здраво за оставка