Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бил толкова разочарован след загубата 2:3 от Брайтън във Висшата лига, че почти не обелил дума в съблекалнята на тима непосредствено след мача. Информацията е на авторитетния вестник „Таймс”.

„Червените дяволи” претърпяха болезнено крушение на „Амекс”, където губеха с 0:2 след само 27 минути игра. Ромелу Лукаку успя да намали резултата, но още до почивката непретенциозният тим на „чайките” заби трето попадение. Едва в добавеното време след 90-ата минута Пол Погба реализира дузпа, за да фиксира крайния резултат.

Резултатът вече отвори разлика от 3 точки между Юнайтед и шампиона Манчестър Сити, а феновете никак не бяха доволни от постната продукция на техните любимци. Според „Таймс” по подобен начин се е чувствал и Моуриньо. Специалния бил толкова разочарован от играчите си, че промълвил само едно-две изречения.

В съблекалнята се появил и изпълнителният директор Ед Уудуърд, като това е стандартна процедура след мач на „червените дяволи”. Днес излязоха информации, че Моуриньо е влязъл в конфликт и с него, след като Уудуърд не успя да му осигури така желаните нови попълнения през лятото.

Още по темата:

Феновете на Юнайтед се вдигат на нож срещу шефовете

Моу скаран и с босовете, но се запъва яко за оставка

Акциите на Манчестър Юнайтед с рекорд

Легенда на Юнайтед: Моу ще изхвърчи до Коледа

Пече ли се раздяла? В Англия спрягат Жозе за уволнение