Само два кръга минаха от новия сезон в Англия, а в един от кандидатите за титлата Манчстър Юнайтед вече има сериозни трусове и призиви за оставка на мениджъра Жозе Моуриньо и вицепрезидента Ед Уудуърд. Те дойдоха след поражението от Брайтън с 2:3. 

Но бившият нападател на "червените дяволи" Димитър Бербатов призова за спокойствие и здрав разум и да не се стига до такива развръзки. Бербо даде пример с началото на сезон 2009/2010, когато той играеше там и когато начело беше сър Алекс Фъргюсън. 

"Мисля, че всички - Жозе, Уудуърд, играчите - работят за това, да имаме един по-добър Манчестър Юнайтед. Също така не мога да разбера и критиките към Пол Погба. На всеки се случва да има един лош мач."

"Никой не иска да играе лошо, повярвайте ми, но понякога се случва. А понякога има и неща извън футбола, които ти влияят и които широката общественост просто няма как да разбере. Това е много стресиращо, повярвайте ми."

"Никой не очакваше тази загуба, но рябва да запазим спокойствие. Помня през 2009 г., когато пак във втория кръг загубихме от Бърнли. Никой не го очакваше, но ние запазихме спокойствие и после записахме осем поредни победи. В този сезон завършихме втори, само на точка зад Челси. Така че - само спокойствие, нищо не е станало", заяви Бербо.