Манчестър Юнайтед вече е на върха във Висшата лига - нещо, което преди няколко седмици изглеждаше немислимо. "Червените дяволи" записаха няколко страхотни победи и спокойно могат да мечтаят за спечелване на трофея. В това е убеден и една от големите легенди на клуба Гари Невил. 
 
„Нещата се промениха толкова бързо, а това е поредното доказателство, че в живота и футбола никога нищо не се знае. Погледнете само къде бе Юнайтед преди 8 седмици и къде е сега. Очевидно там си взеха поуките след отпадането от  Шампионска лига и вече резултатите са налице. Прави чест на Оле, че остана верен на себе си и продължи да работи здраво. Сега отборът ми изглежда много по-обединен и знаещ какво иска. 
 
Разбира се, всичко може много бързо отново да се обърне, но аз съм оптимист и призовавам феновете смело да мечтаят за първото място. Чакам двубоя срещу Ливърпул с огромно нетърпение и съм сигурен, че това ще бъде едно невероятно зрелище. Надявам се, че след мача в неделя ние ще сме по-щастливи", коментира бившият защитник.