Отборът на Кристъл Палас има желание да продължи договора на мениджъра Рой Ходжсън. 72-годишният специалист има споразумение с лондончани до края на този сезон, но ръководството на тима иска да задържи англичанина за поне още една година.

Според „Evening Standard“ шефа на тима Стив Париш ще предложи нов едногодишен договор с опция за удължаване за още 12 месеца на Ходжсън, като по този начин той може да води „орлите“ на 74-годишна възраст. Също така той държи рекорда за най-възрастен мениджър във Висшата лига.

Преди време той заяви, че вече се водят преговори за удължаването на контракта му.

„Стив и аз водим разговори през цялото време. Предполагам, че е редно да кажа, че водим преговори, но не мога да ви кажа нищо повече“, бяха думите на Ходжсън, който е мениджър вече близо 45 години.

В кариерата си той е водил много отбори, сред които Бристол Сити, Малмьо, Интер, Блекбърн Роувърс, Удинезе, Фулъм, Ливърпул, Уест Бромич Албиън и националните тимове на Швейцария, Финландия и Англия.

До този момент през сезона Кристъл Палас се намира на 14-ата позиция във Висшата лига с актив от 30 точки, на шест от опасната зона. Тимът е в серия от шест поредни мача без победа.