Завръщането във Висшата лига на Брендън Роджърс не бе подминато от настоящия мениджър на Ливърпул Юрген Клоп. Германецът е известен със своето голямо чувство за хумор, като го демонстрира за пореден път на брифинга преди мача с Уотфорд. Именно Клоп пък наследи Роджърс на кормилото на "Анфийлд", като оттогава минаха близо три години и половина.


Гледайте Ливърпул-Уотфорд на 27 февруари от 22 часа пряко в ефира на DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.


Завръщането на северноирландеца във Висшата лига породи много въпроси във феновете как ще се справи Лестър в следващите мачове, но Клоп е бил притеснен за съвсем различно нещо – дали ще му вземе къщата.

Германският мениджър призна, че завръщането на Роджърс в Англия е добра новина, но след краткия отговор „грабна вниманието” на журналистите.

„Отиването на Роджърс в Лестър е хубаво, защото ако беше отишъл в Евертън, той щеше да си поиска къщата тук. Лестър не е толкова близо, така че на дали ще се нанесе пак тук”, шеговито отговори Клопо.

Едно от първите неща, които направи Клоп след приемането да поеме Ливърпул през октомври 2015-а, бе да се ситуира в града със своето семейство. Той намери подходящия дом във Формби, който преди това бе зает именно от Брендън Роджърс. Именно това е тревожело 51-годишният германец и евентуалното пристигането на Роджърс на „Гуудисън Парк”, тъй като Клоп щеше да търси нов покрив за себе си и своята фамилия.