Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бе особено въодушевен от техниката на Алисон Бекер по време на мача с Брайтън.

Бразилският вратар на мърсисайдци финтира по прекрасен начин Антони Нокер, който го пресира сериозно през втората част, за да се измъкне от полемична ситуация за своя отбор. Германският мениджър на Ливърпул обаче не се вглежда много в тези изяви на Алисон и не пожела да го похвали след края на мача.

„Разбира се, че това, което стори Алисон с топка в крака е добре. Той е много добър с боравенето по земя и е бонус за нас да имаме такъв играч в защита. Не искам обаче да го хваля, тъй като в тези ситуации имам чувството, че ще дойде моментът, който ще сбъркаме и опонентът би взел предимство”, сподели Юрген Клоп.

Мохамед Салах донесе успехът на Ливърпул над Брайтън в последния съботен мач при минималната победа на домакините с 1:0.

„Знахме, че ще имаме много работа в срещата, а предполагам, че и вие (бел.ред: журналистите) го знаете. Финтът на Алисон не бе особено як, тъй като предпочитам той да прави спасявания, като това в самия край на мача, отколкото да го гледам как дриблира. Повтарям, че е добре да имаме такъв играч в отбрана, но имаме и други играчи, които трябва да го правят това”, сподели през усмивка германският наставник на Ливърпул.

В следващия кръг Ливърпул ще има визита на Лестър.