Звездата на Тотнъм Хари Кейн е твърдо решен да не спира да се развива, заявявайки, че иска да бъде сред наистина най-добрите играчи в света. 

Англичанинът започна сезона добре, отбелязвайки 2 гола в първия двубой на "шпорите", след което обаче не успя да се разпише в следващите два срещу Манчестър Сити и Нюкасъл. Кейн обаче гледа в дългосрочен план и иска да продължава да се развива със същите темпове. Той даде интервю пред английската преса преди голямото дерби на Северен Лондон срещу Арсенал в неделя.

"Мисля, че успях да променя мненията на много хора, които преди години се съмняваха, че ще стигна до най-високото ниво. Ще е престъпление обаче ако спра до тук и не продължа да се подобрявам като играч. Твърде много съм се трудил, за да го допусна", коментира Кейн.

"Искам да съм сред най-добрите играчи в света. Това винаги е била моята цел и е в унисон с моята личност - никога не се отказвам и винаги се трудя, за да постигна повече. От мен вече се очаква да направя следващата крачка в развитието си и да постигна още по-големи неща". 

"Още от детските ми години винаги съм се стремял да съм най-здраво работещият във всички аспекти. Това се е факт и до ден днешен, винаги се опитвам да се подобря в множество аспекти - физически, психически, по отношение на задържането на топката, подаванията, завършващите удари, всичко. Няма значение дали формата ти спадне в даден момент, важното е да си казваш, че няма да оставиш на някогод а ти заеме мястото".

"От доста време в Тотнъм говорим за спечелване на трофеи, което допълнително увеличава нуждата да го сторим. Мисля, че имаме страхотен състав и вече на няколко пъти сме били близо до тази цел, но малко не ни е стигало. В крайна сметка обаче трябва да се научим да печелим и се отнасяме много сериозно към тази тема, всички в отбора го правят", завърши стрелецът.