Мениджърът на Арсенал Унай Емери отново намекна, че може да е време да пусне от първата минута заедно на терена тримата звездни нападатели на тима Никола Пепе, Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет в дербито срещу Тотнъм през уикенда.

Пепе направи своя пълен дебют във Висшата лига в гостуването на Ливърпул миналия уикенд. Въпреки загубата с 1:3 котдивоарският нападател беше сред най-добрите на терена и на няколко пъти излезе на хубави стрелкови позиции пред вратата на „мърсисайдци“. Наставникът на Арсенал сподели, че вече обмисля възможността заедно с Пепе да пусне и нападателното дуо Лаказет и Обамеянг.

„Има възможност да започнат тримата заедно, но трябва да сте спокойно. Например Лаказет имаше проблем с глезена през последните седмици, но вече ситуацията с него изглежда много позитивно“, започна Емери.

„Пепе много бързо свиква с обстановката, докато Обамяенг вкара 2 гола в първите 2 мача от сезона и е много важен за нас. Срещу Ливърпул също имаше 2-3 много хубави акции и нямаше късмет да отбележи. Тепърва ще вземем решението за двубоя с Тотнъм“, завърши испанският специалист.