Шведската звезда на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович може да е на 35 години, но все по-често доказва максимата, че остарява като виното и с годините става още по-добър. Но колкото и да демонстрира сериозните си качества, той е наясно, че не може да спре времето. 

И затова разкри още колко време има според него в големия футбол. И за нещастие на големите му фенове, то не изглежда да е още много. 

"Аз вече съм на 35 години и имам много неща, които трябва да оправя занапред, а времето ми е малко. Не е като да съм на 20 години и да имам още поне 10 пред себе си на най-високо ниво."

"Имам още една или две, в най-добрия случай три, години във футбола. Затова искам да ги изиграя някъде, където няма да си губя времето, а ще печеля трофеи. Казах го и при пристигането си в Юнайтед", сподели нападателят. 

Той коментира и така наболялата тема с договора си. Контрактът изтича в края на настоящия сезон и се водят преговори за удължаването му. А в САЩ упорито го спрягат за новата звезда на ЛА Галакси. 

"Ако имам нещо за казване, ще ви го кажа. Просто сега нямам новини. Дали сме близо, дали сме далеч от договорката, няма никакво значение. Важното е, че още преговаряме. Нека видим какво ще стане, аз съм отворен да остана тук."

"Както казах и преди, дойдох тук и без да участваме в Шампионската лига, така че това не е мотивацията за мен. Дойдох да помогна отборът да стане по-добър. Да видим дали ще успеем в края на сезона", сподели още звездата на "червените дяволи".