Манчестър Юнайтед спечели първия си трофей от близо шест години в неделя, след като победи Нюкасъл Юнайтед с 2:0 във финала на Карабао Къп. Легендата на "червените дяволи" Гари Невил засипа с похвали Ерик тен Хаг, като посочи как холандският мениджър е променил манталитета на целия отбор и го е превърнал в печеливш клуб.

"Страхотен ден за Манчестър Юнайтед. Каземиро е в основата на това, но всъщност става въпрос за един човек, който е превърнал този отбор от хленчещи в победители за толкова кратък период от време. Ерик тен Хаг - каква работа е свършил. Играчи, от които се бяхме отказали, играчи, за които смятахме, че не трябва да играят отново за Манчестър Юнайтед, те все още са там и се представят на наистина високо ниво.

Те имат дух, водят битка и имат реален шанс да се върнат и да спечелят още трофеи, защото можете да видите, че нещо се появява с него. Ерик тен Хаг взима правилните решения и прави добри смени", сподели Гари Невил.

С осигурената купа от турнира, Юнайтед остава в надпреварата за спечелване на още три трофея. "Червените дяволи" са на осминафиналите на Лига Европа, изхвърляйки Барселона, и достигнаха до петия кръг на ФА Къп. Във Висшата лига те изостават с осем точки от лидера Арсенал.