Фулъм и Борнемут завършиха 2:2 в мач от 11-ия кръг на Висшата лига. Головете за лондончани отбелязаха Иса Диоп и Александър Митрович, а за "черешките" точни бяха Доминик Соланке и Джеферсон Лерма.

Още във втората минута резултатът бе открит. Филип Билинг достави топката на Доминик Соланке, който запази самообладание в наказателното поле, за да намери средата на мержата и да отбележи за Борнемут. Фулъм успя да реагира и в 22-рата минута Иса Диоп засече топката с глава след ъглов удар, за да изравни резултата. В 26-та минута бе отсъдена дузпа в полза на "черешките", но след преразглеждане с ВАР тя бе отменена. 

Все пак, само две минути след това Доминик Соланке отклони за Лерма на границата на наказателното поле и той намери долния десен ъгъл на вратата с чудесен удар - 2:1 за Борнемут. В 31-та минута "черешките" отново имаха претенции за наказателен удар, но съдията остана безмълвен. В края на полувремето Лерма и Адам Смит имаха на два пъти възможност да отбележат, но Бернд Лено демонстрира страхотен рефлекс и се справи.

В 51-та минута Лерма извърши безразсъдно нарушение, а съдията имаше добра видимост и отсъди дузпа в полза на Фулъм. Александър Митрович се нагърби с изпълнението и не сбърка, насочвайки топката в долния тесен ъгъл и покрай Нето. Доминик Соланке можеше отново да изведе Борнемут в резултата в 65-та минута, но Лено показа отново класа и изби в корнер. В четвъртата добавена минута на срещата Митрович овладя прецизно подаване в наказателното поле, но изстрелът му премина покрай лявата греда. 

С това равенство Фулъм вече са 10-ти с 12 пункта, а само точка над тях са Борнемут, които са на 9-та позиция.