Мениджърът Стивън Джерард иска да види повече от "големите имена" в атаката на Астън Вила, след като отборът завърши наравно 1:1 срещу Нотингам Форест в мач от английското първенство по футбол.

Вила е на 16-о място с девет точки от също толкова мачове.

Gulliver/GettyImages
28 снимки

"Бяхме по-добрият отбор, но не си свършихме работата в офанзивната третина на терена. За там трябва по-качествена игра и се надявам нападателите да завършват по-често положенията", заяви Джерард.

"Искам да видя повече от големите ни имена в нападение, тъй като напоследък често се хващам, че говоря именно за играта ни в последната третина. Надявам се да влезем възможно най-скоро във форма, иначе ще трябват промени или в състава, или в схемата на игра.

"В нападение сме богати на талант и съм виждал момчетата да си вършат работата. Имената и футболистите ги имаме, но те все още не са в най-добрата си форма.

"На всички е ясно, че този отбор трябва да вкарва по-често и да има повече точки. В това число и на мен, не съм си заровил главата в пясъка. Имахме възможност да се изкачим на девето място и феновете заслужаваха победа".