Намиращ се в страхотна форма, Кевин Де Брюин изигра пореден силен мач и вкара гол срещу Бристъл Сити за класирането на Ман Сити за финал на Карабао Къп.

"Играем за всички титли, затова се радваме, че продължаваме. Ще отидем на Уембли, за да се опитаме да победим," заяви белгиецът след 3:2 в Бристъл.

"Представихме се много добре, контролирахме мача. Въпреки че и те вкараха два гола, мисля, че не им дадохме много шансове. След първия мач видяхме, че Бристъл е много добър отбор, не случайно са на полуфинал. Нямаше как да дойдем тук с юноши, трябва да си с най-доброто, за да стигнеш до победата," продължи той.

"Това, че вкарахме рано и през второто полувреме, ни даде контрол. След като поведохме с 2:0, нямаше как да не победим. Да, те изравниха, но се справихме. Аз вкарах с последния удар в мача. Те се бяха отворили, затова знаех, че са се отворили," допълни Де Брюин.

"Приемаме всички съперници насериозно. Няма слаби отбори вече, всички се хвърлят много срещу нас. Бристъл не бе отбор за подценяване," завърши той.