Отборите на Дарби Каунти и Кардиф не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1. Скот Малоун откри за домакините в 6-ата минута, а в 19-ата минута Робърт Глацел изравни от дузпа.

Дарби Каунти откриха още в шестата минута чрез Скот Малоун. След страхотно разбъркване в наказателното и доста удари и рикошети Том Хъдълстоун стреля, топката бе избита от вратаря Алекс Смитис, но след още разбъркване Малоун успя да стигне до топката и от близка дистанция не сгреши – 1:0.

В 16-ата минута домакините претендираха за дузпа. Джо Бенет закачи Уагхорн, но съдията подмина ситуацията. На повторенията се видя контакт между двамата и можеше спокойно да се стигне до изпълнение на наказателен удар.

Само три минути по-късно гостите получиха дузпа. След центриране от корнер капитанът на „овните“ Ричард Кио дръпна с ръка Робърт Глацел и съдията посочи бялата точка. Потърпевшият застана зад топката и не сбърка, стреляйки силно в левия ъгъл на Келе Рос, който уцели ъгъла, но не успя да спаси.

В 48-ата минута Джак Мариот стреля силно пред наказателното поле на гостите, но топката срещна напречната греда.

През второто полувреме и двата отбора търсеха победата, като Уагхорн пропусна най-чистата ситуация за домакините като навърза няколко футболиста на Кардиф и излезе сам срещу Смитис и стреля, но вратарят спаси. Удар с глава на Глацел пък бе избит от гол-линията от Матю Кларк.

С това равенство Дарби събира актив от 7 точки и се намира на 18-та позиция, докато Кардиф е 12-ти с 9 точки. В следващия кръг „овните“ гостуват на Лийдс, а Кардиф приема Мидълзбро.