Мениджърът на Уулвърхемптън Уондърърс - Бруно Лаге, говори за всички процеси, които се случват по време на неговия престой след назначаването му като треньор на "вълците". Португалецът наследи Нуно Ешпирито Санто на "Молиню",

Прекарваме много време тук. Аз и играчите, екипа ми, имаме огромен екран и комфортни столове. И всеки път прекарваме по 15, 20 минути тук, може би три, четири пъти на седмица, за да видим какво се е случило в мачовете ни. Защото всеки път ние имаме възможност да се развиваме, да разберем всичко за следващия си съперник. Играчите са тук с отворено съзнание, те трябва да са спокойни, когато са тук. Влизаме в тази стая, защото това е важно за нас, защото когато започнем всеки мач, ние трябва да знаем какво е необходимо, за да спечелим този двубой. Да видим начина, по който трябва да го направим и начина по който трябва да растем в играта си.

Клубът си има собствен отдел за анализи. Те проучват съперника. И всеки път като започнем от защитата, от вратаря, от бранителите, ние трябва намерим пространство между линиите, как трябва да променим играта, така че да успеем да атакуваме пространствата от защитата. Сега пък пресираме, важно е за играчите да им припомним предишния двубой, но и да започнем да се подготвяме за следващия.

Когато наблюдаваш мача от резервната скамейка, след като го анализираш, както казах не става дума само за резултатите, но и за нещата, които се случват. Нещата, които виждаме всеки път, защото това е възможност да развиваме малките елементи в играта, дефанзивните моменти например. Това е прекрасен способ за нас, който ние използваме, за да намерим начина, по който да подобрим динамиката. Показваме им как те могат да се развиват. Как да правят добри неща или кои неща не правят както трябва.

Понякога са важни малките детайли. Голът, който сме вкарали и защо сме го отбелязали, или начинът, по който сме успели да отнемем топката. Начинът, по който сме пресирали, как отваряме пространство, за да вкараме след това гол. Опитваме се да направим връзка между това, което правим на тренировките и това което се случва в мачовете, но е много важно отношението на играчите, когато дойдат тук. Те трябва да имат отворено съзнание, за да дискутираме тези неща. Ние не искаме да сочим с пръст някого, искаме да можем да дискутираме различни въпроси около играта. Но и по този начин да работим, за да ставаме по-добри и да се развиваме.

Аз имам предпочитан стил на игра. Искаме да играем, по начина по който играхме срещу Уотфорд например, или срещу Евертън. Това е моят стил, така че системата трябва да бъде усъвършенствана, когато гледаме играчите. Ние имаме в ръцете си техния профил и искаме да ги поставим в съответната система, така че техните способности да изпъкнат по най-добрия начин. И те да се чувстват комфортно в този стил на игра.

 Нашата мечта е да бъдем по-добри всеки ден и аз предпочитам да вършим тежката работа всеки ден, за да ставаме по-добри в бъдеще. Това мога да обещая, да наистина мога да го обещая, ние ще работим здраво всеки ден за да ставаме по-добри.