Нюкасъл и Ливърпул ще открият програмата в 35-ия кръг от английската Висша лига. Мачът се очаква с огромно нетърпение от феновете и на двата тима, тъй като „свраките“ са в сериозен подем, а мърсисайдци играят впечатляващ футбол и освен, че се борят за титлата, имат всички шансове да спечелят 4 купи в края на сезона.

Бившият футболист на Ливърпул - Хосе Енрике, изрази своето мнение преди двубоя в съботния следобед. Според защитника, който е носил и екипа на Нюкасъл, „червените“ не могат да си позволят никакво подценяване и срещата ще бъде много трудна за отбора на Клоп.

„Очаквам много труден мач, защото в момента Нюкасъл са изпълнени с увереност. Те направиха нещо феноменално и определено има защо Еди Хау да е толкова обичан. Надявам се, че в Ливърпул изобщо не си мислят, че ще излязат на терена и ще спечелят с лекота“, сподели бившият ляв бек.

„Джордитата“ ще дадат сериозен отпор, а и атмосферата на стадиона ще е фантастична. Все пак, аз смятам, че макар и трудно Ливърпул ще спечели. Да, играл съм и за двата клуба, но ще стискам палци за Ливърпул и считам, че те ще спечелят с 2:1“, завърши Енрике.